Man blir litt i tvil!

20121113-161205.jpg

God ettermiddag lesere!

Jeg blir litt i tvil da jeg ser en kar klatre opp stigen på en bobil, dra opp takluken og kryper ned den veien.
Det er da spørsmålet bør stilles, skal jeg varsle politiet, gå å banke på døren for å se hva slags reaksjon jeg får, eller snu ryggen til.
I dette tilfellet ser dere det er en godt voksen kar, uten hettegenser med litt mave og alderstegn. Tydelig tegn på at han har låst seg ute, eller mistet nøkkelen. Denne gang får han få lov å være i fred for meg.
Hvordan jeg hadde reagert dersom personen hadde vært 30 år yngre med svart hettegenser og joggebukse hadde vært annerledes. Bildet hadde sikkert blitt ansiktsbilde av personen, både på vei ut og hva han hadde hatt i hendene. Politiiet var blitt varslet.
Denne episoden er ganske reell, bobiler på tur til markedet uten at bilen er sikret på annen måte enn vanlig låsing. Eller at man stillen seg på en offentlig parkeringsplass for å få seg en bit mat.
Skulle uhellet være ute og man står på en plass som ikke er stellplatz eller campingplass, spesielt langs strandpromenader er det skjelden hjelp å få fra politiet.
Den naturlige veien å gå dersom noe slikt skulle skje er Garda civil. De vi henvise deg til det lokale politiet.Det lokale politiet vil be deg skaffe en tolk, da det er gjort må du skaffe en advokat.
Det hele renner ut i sanden med at du helst bør ha et godt forhold til ditt forsikringselskap.
Politiet hjelper ikke fricampere, eiere av stellplatzer hjelper ikke campere utenfor plassen.
Mottoet blir, parker trygt på overvåkede betalplasser, sov på campingplasser eller stellplatzer. Først da får dere et trygt og fint opphold.

En tanke om “Man blir litt i tvil!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s