God helg!

God helg venner og andre!

I mitt bobil liv får jeg god tid til å tenke. Jeg stiller meg stadig spørsmål om hvordan mennesker behandler hverandre ved å sette verdi, ja, sette sin egen verdi høyere ens andre. Hvorfor gjør de det?

For mange år siden, da jeg var selger i Kodak Norge AS, hadde salgsledelsen bestemte ønsker om hvordan vi skulle tilnærme oss kunder. For å hjelpe oss med det ble vi sendt på kurs. Mercuri Urval tror jeg firmaet het.

Det som var viktigst av alt var å skjønne mennesket vi skulle møte, akseptere mennesket slik det var og ikke fordømme, på tro, legning, hudfarge eller nasjonalitet.

Akseptere, og ikke sette noen i bås, hverken kunder eller konkurenter. Mellom 30 til 40 år seinere er deres teori mer aktuell enn noen gang.

Hva har skjedd, er det sosiale medier som gir større mulighet for enkeltindividet, som lar sine sterke meninger komme til overflaten, da de ikke får gehør for sine meninger tar de saken i egne hender.

Jeg prøver å skjønne, men kommer til kort. Som pensjonist kan jeg ikke gjøre annet enn å passe meg for rasende masser. Kjøre bobil, treffe hyggelige mennesker og akseptere hver enkelt slik de er, og håpe at de jeg treffer vil aksepter den jeg er…

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s