Rendsburg, Padborg, Båstad og Strømstad

Ferien er over!

Alt har en ende, også denne ferieturen som har vart i 19 dager. Turen hjem fra Spania har vært en reise i tid og kilometer.

For dere som har fulgt med bloggen og FB vet at dette har vært en ferie som mange hadde hatt lyst til å oppleve.

Vi Startet i Fortuna med helsebringende bad i 36 grader, thermalvann som er godt for muskler, revmatisme, lunger, hjerte og sist men ikke minst, følelsen av velvære. Segovia med Romernes ingeniør ferdigheter med akvadukter som ga vann til folk, dyr og jordbruk, Så ble det Haro, hjertet i Rioja, hvor mye god vin blir produsert og eksportert til resten av verden.

Så kom Zarautz og San Sebastian, byer for de velykte, byer man bør se og oppleve. Slik fortsetter ferien med krigshistorie lang Normandie kysten hvor vi avslutter den opplevelsen i Monfleur, en Fransk perle som kan anbefales.

På vei opp til Kiel hvor hundene skulle få sin vaksine, stoppet vi i europas største campingvarehus, Obelink, hvor det ikke går an å gå inn uten og handle noe før man går ut.

I Kiel fikk vi med oss litt tysk ubåt krigshistorie før turen gikk til Rendburg ferjeleie hvor store båter kommer i 5-8 knopps fart gjenom gresset.

Nå var tiden kommet for å tenke Norge. Turen gikk fra Padborg via Lillebelt/ Storebelt og Malmø broa til Båstad Camping, som kan anbefales, hvor vi tok et opphold. Neste dag gikk til Strømstad Camping, her måtte vi vente til hundene hadde fått pillene til å virke, det skal gå en viss tid mellom inntak og passering av grensa. For å være sikker, ventet vi et ekstra døgn.

Strømstad Camping var en positiv overraskelse, jeg tror med hånden på hjertet at dette er den flotteste campingen jeg har bodd på.

Nå er det lørdags kveld, vi har ankommet Rygge, og her ble det grillmat og hyggelig selskap med Odd (bror min).

Da vil jeg takke alle som har fulgt oss på reisen hjem fra Spania..

2 tanker om “Rendsburg, Padborg, Båstad og Strømstad

  1. Takk for turen med interessante fortellinger og flotte bilder! Og ja,Strømstad Camping er en perle, mange fine nedover Europa også, men, i Sverige så er nok Strømstad Camping favoritten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s