Las Cuevas, en restaurant verdt å besøke.

IMG_1084

I dag var det regn og vi måtte finne på noe annet enn å bade i sol eller gå langs strendene. Når vi bor på camping her i Spania blir vi godt kjent med lokale serveringsteder. Her finnes retauranter av alle kategorier, noen som bare vil gi oss mat, men også de som vil gi oss en god opplevelse.

IMG_1072

Lac Cuevas er en av de restaurantene som vil gi oss en positiv matopplevelse. Petter ville ta meg med til dette stedet, Las Cuevas har annonse i Vikingposten hvor det står at kokken er norsk og at menuer er også på norsk.

Vi valgte en «lunch menu», til en totalpris inklusive drikke kostet € 25 og inneholdt til forrett følgende: deilig soppsuppe og russisk salat og vitløkmajones med fersk loff og spansk spekepølse. ( Alt dette ble servert til forrett). Hovedrett var etter valg entricote eller fersk torsk eller kyllingbryst og en rett til jeg ikke husker i farta. Til dessert var det fersk varm eplekompott med vaniljeis eller, ja flere alternativ.

Skulle dette være for lite, kan du velge hovedrett til € 35. Den serveres seinere, men også på dagtid fra kl 14. Lunch serveres frem til kl 16.

God appetitt, et godt valg på en regnvæsdag. Takk til Petter for turen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s