3 tanker om “Hobby bobiler

 1. Hei lesere!

  Nå nærmer det seg dagen hvor vi skal reise til Dusseldorf og bobilmessa. For noen år siden ble jeg medlem av caravan saloon, Dusseldorf. Det har vært lurt fordi det har gitt meg informasjon på mail flere ganger pr. uke. Haken er jo at alt de skriver, skriver de på tysk noe jeg ikke kan. Det interessante er at hver dag siver det inn noen nye tyske ord og det gjør at jeg nå får med meg ca, halvparten av det som står det, den andre halvpart gjetter jeg meg til.
  Det som også er interessant er at endel av de bilene og det utstyret du kan få kjøpt i Tyskland får du ikke i Norge dersom du ikke bestiller det som ekstra. Det finnes nemlig pakker ( pakke 1, pakke 2 og luxus pakke) som blir tilbudt det tyske publikumet til en gunstig pris. I Norge er dette langt dyrere fordi man må bestille hver enkel ting for seg.
  Vi vurderer ny Hobby, den hadde vi kjøpt i Norge dersom importøren hadde vært litt mer behjelpelig når jeg ringte for å stille et spørsmål om hvor jeg kunne få service på bilen. Svaret jeg fikk var, » der du kjøpte bilen». Da forklarte jeg at den var kjøpt i Tyskland fordi det var 6 mnd ventetid på bil i 2005. Det tok 14 dager for den jeg kjøpte bilen av, også i Norge men parallell importør.
  Jeg spurte da hvilken forhandler i Norge som tok service på Hobbybiten, og fikk svaret at de forhandlerne ikke hadde tid.
  Det var takk for hjelpen fra meg, og siden har jeg tatt alle servicer i Tyskland. Jeg er takknemlig for anbefalingen, for da jeg hører hva andre med tilsvarende bil betaler, er det halv pris for meg.
  Vi gleder oss til å se de nye modellene, det sies at det kommer mye sprekt.

  Hilsen Dag

 2. Hei
  Ja det nærmer seg avreise, men angående bobil har førerkortet mye å si hva slags bobil man kan kjøre.
  vanlig førerkort inntil 3500 kg.
  Det er jo mye å ta hensyn til, man må prøve å ikke gå i en selgers felle.
  Roy

 3. I den store bobilverdenen er det like mange meninger som antall merker bobil. Det morsomme er at meningene snevrer inn ettersom folket får mer erfaring med hvor heldige de er med den første bilen.

  Min erfaring er at du får det du betaler for, og da er det lommeboken som bestemmer kategorien. Innenfor den kategorien så er det også forskjellige meninger og her er det flere merker å velge mellom.

  Vi har valgt hobby 750 GEL, som vi kan anbefale.
  Hvorfor det? jo, vi ville ha senger på langs, fordi vi ikke syntes det var noe særlig behagelig å måtte klyve over hverandre når naturen krever sitt på nattestid.
  Stort kjøkken, hvor vi kan stå å hjelpe hverandre ved matlaging og oppvask, og tilslutt garasje hvor vi har nok plass til scooter og annet kjekt å ha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s