Trafikken langs Normadie kysten

God ettermiddag!
Etter en lang tur langs Normandie kysten, skal jeg ikke skrive mer om krig og elendighet. Det jeg skal nevne nå er fransk kjørekultur, noe som er litt spesielt.
I dag startet vi fra Bernieres Sur Mer med mål i Honfleur, avstanden er ikke mer enn 78 km.
IMG_0183
Som dere sikkert har lagt merke til har jeg med min DS.3 på henger bak bobilen. Dette gir fordeler og ulemper, fordelen forstår alle, det er enkelt å campe et sted og ta seg frem til severdighet o.l. Ulempen er at GPS`n ikke alltid velger veier som er egnet for bil med henger, særlig da du har en bredde på 2,35 meter og lengde på 13 meter totalt.
Ofte dukker det opp skilter etter GPS´n sin valgte rute, hvor det kommer underskilt hvor det står forbudt for kjøretøy over 3500 kg. Da skiltet kommer er det for sent og snu, og man kjører på i håp om at dette skal gå bra. Det har gjort det til nå, heldigvis. Så er det de skiltene som står i rett tid, forbudt for biler med campingvogn, og de respekterer jeg alltid. Problemet er fransk kjøremønster, franskmennene skal frem uansett hvor trangt det er,og alltid i full fart. Turen hit til Honfleur var til tider en spennende øvelse, gjennom smale gater med kanskje 10 cm klaring til parkerte biler, med biler som også parkerer og dobbelt parkerer i veikryss.
Slik er livet på Normandie kysten, kjør med tunga rett i munnen.
Ha en god kveld alle sammen,,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s